3 vinkkiä fiksuun talvipukeutumiseen

Talvi on liian vakavaa kun sen harmaus, kylmyys ja hieman tylsät päivät ovat saapuneet, mutta juuri siitä syystä vaatekaappisi ei tarvitse olla sitä. Käytä kylmyys hyödyksesi hyppäämällä makeisiin saappaisiin, kauniisiin neuleisiin ja pehmeisiin kaulahuiviin ja piristä tyyli kokonaisuutta hienoilla kuvioilla, kauniilla väreillä ja fiksuilla lisä asusteilla.

Löydät suuren valikoiman juuri tästä Tanskalaisen muotiketjun, Masain, sivuilta. Vieraile sivulla www.masai.fi.

1. Luo tyyliä kuvioilla

Kukkia, pilkkuja, graafisia kuvioita ja taiteellisia muotoja. Huolimatta siitä, pidätkö enemmän värikkäistä vaiko hieman hillityimmistä kuvioista, on kuviollinen mekko, tunika, tai paita hyvä lähtökohta iloiseen loppuvuoden pukeutumiseen. Voit kyllä käyttää hienoja kuvioita monia kuukausia riippuen siitä, millä tuulella olet.

Pukeudu talven viimaan kauniiseen kuvioituun mekkoon ja laita yllesi vähemmän huomiota herättävät yksiväriset leggingsit ja neule ja vie siten kaikki huomio hienoon kuvioon. Voit myös luoda hienostuneen sävy sävyyn ilmeen lisäämällä kuvioidun mekon kaveriksi samaa sävyä olevaan takkiin tai neuleeseen. Mikäli tahdot erottua joukosta, voit luoda persoonallisen tyylin pukeutumalla kuvioituun printtiin aina päästä varpaisiin. Laita yllesi esimerkiksi kukkakuvioinen paita ja yhdistä se pilkulliseen kaulahuiviin – niin kauan kun värit sopivat yhteen, voit yhdistellä ja sovitella kokonaisuuksia yhteen miten vain.

2. Pukeudu kauniisiin väreihin

Kun talvi todella yllättää, on meillä usein tapana hakeutua tuttuihin ja turvallisiin, tummiin väreihin  kuten mustaan, harmaaseen ja tummansiniseen, mutta mikset lisäisi vähän väriä kokonaisuuteen kauden sesonki väreistä tehdäksesi kylmyydestä siten hieman lämpimämmän?

Yksi tämän talven suurista väreistä on kauniin kultainen meripihka, joka huokuu lämpöä ja luo pehmeän tyylin. Väri, joka on vielä pitää pintansa on vaaleanpunainen. Sen avulla pimeä viima, tummaan taittuvan vaaleanpunaisessa pehmeässä ja kauniissa neuleessa, luo naisellisen ja raikkaan ilmeen. Vihdoin voit nauttia sesongista koskettavan kirkkaassa sinaapin keltaisessa, jolloin se on samanaikaisesti niin aistikasta kuin viisasta.

3. Piristä tyyliäsi fiksuilla huiveilla

Talvi tarjoaa myös mahdollisuuden kruunata tyyli oikeilla lisä asusteilla, tässä pehmeät ja kevyet huivit ovat avainasemassa. Hanki viskoosihuivi, jossa on kaunis ja värikäs kuvio, jonka voit sitoa kevyesti sivuun rusetille tai kietoa rennosti kaulalle. Tai voit valita ihanan pehmeän ja kevyemmän villa version kylmimpien päivien varalle. Viimein, pilkkuna i:n päälle toimivat pitkät helmi- ja tupsu kaulakorut jotka ryhdittää muuten rentoa kokonaisuutta. Mahdollisuuksia on monia ja valinta on sinun.

Nauti talvesta!