Sisusta valokuvilla

Koti on paikka, jossa tahdomme viihtyä ja jossa toivomme myös vieraidemme viihtyvän. Tämän lisäksi kotimme kertoo paljon persoonallisuudestamme ja tätä persoonaa on helppoa tuoda esille erilaisilla sisustuselementeillä.

Yksi mahtava tapa tuoda omaa persoonallisuutta esille on ottaa omat valokuvat mukaan sisustukseen ja vain taivas on rajana, kun puhutaan sisustamisesta tällä tavoin. Mutta minkälaisia kuvia sitten voi tai pitäisi kotona esitellä ja kuinka saada ne persoonallisesti esille? Siihen keskitymme tässä artikkelissa.

Kuvien suhteen voi olla juuri niin luova kuin itse tahtoo, oli kyse sitten esimerkiksi luonto-, henkilö-, tai vaikka lomakuvista. Tärkein asia on, että itse nautit kuvan aiheesta ja tahdot katsella sitä kotonasi. Kuvilla sisustamisessa on se hyvä puoli, että niitä voi vaihdella juuri niin usein kuin tahtoo, vaikka päivittäin, jos siltä tuntuu!

Kuvien asettelussakin voi olla luova ja kuvilla voi tehdä erilaisia kollaaseja. Näihin kollaaseihin voi lisätä kuvia samalla teemalla, värimaailmalla tai ihan kuinka itse tahtoo. Lisäksi kollasiin voi lisätä muita sisustuselementtejä, kuten vaikka pyöreä peili tai jokin muu elementti. Yhdistä vaikka tauluja ja muita kuvia omiin kollaaseihin.

Omilla kuvilla sisustaminen on helppoa ja hauskaa, sekä näiden sisustuskuvien ottaminen on helppoa! Et tarvitse ammattilaisen kameraa, sillä jopa puhelimen kameralla otetut kuvat ovat tänä päivänä hyvälaatuisia, mutta mikäli kotoasi löytyy kunnon järjestelmäkamera, ota se toki käyttöösi sisustuskuvia ottaessa.

Kuten mainitsimme, kuvilla sisustamisessa on vain oma mielikuvitus rajana, joten anna luovuuden kukkia ja tee kodistasi enemmän omaa persoonasi muistuttava, viihtyisä paikka.